Bell Polska Salami peperoni kg
Składniki: mięso wieprzowe (UE), tłuszcz wieprzowy, sól, pieprz, czosnek, papryka (0,3%), przyprawy, glukoza, sacharoza, syrop glukozowy, maltodekstryna, barwnik: kwas karminowy (E120); koncentrat soku buraka ćwikłowego, przeciwutleniacze: kwas askorbinowy (E300), askorbinian sodu (E301) ekstrakty z rozmarynu (E392); regulator kwasowości: kwas cytrynowy (E330); aromat papryki, ekstrakty przypraw, substancja konserwująca: azotyn sodu (E250); kultury starterowe.
100 g wyrobu gotowego wyprodukowano ze 120 g mięsa wieprzowego.
Może zawierać soję, seler, gorczycę, mleko z laktozą, orzechy laskowe.
Wartość odżywcza | w 100 g |
---|---|
Energia | 2046 kJ / 495 kcal |
Tłuszcz | 46 g |
w tym kwasy nasycone | 18 g |
Węglowodany | 2,1 g |
w tym cukry | 1,4 g |
Białko | 17 g |
Sól | 4,0 g |
Kraj pochodzenia: Polska
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od 0°C do +7°C.
Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Producent: Bell Polska Sp. z o.o.
Adres producenta: ul. Mokra 11, 32-005 Niepołomice
Adres zwrotny: ul. Krajowa 19, 62-025 Kostrzyn, Polska
Adres kontaktowy: maciej.piotrowski@bellpolska.com.pl