×

Winiary Budyń o smaku śmietankowym z chrupiącą posypką Lion 59 g

4,99 zł
76,77 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
7613287841292
Opis
Opis produktu: Czas na deserową rewolucję! Odkryj unikalne połączenie aksamitnego budyniu Winiary z chrupiącą posypką Lion i zasmakuj nadzwyczajnej przyjemności! Wskazówka! Do deseru dodatkowo możesz dodać pokruszone kawałki batonu Lion. Finalny efekt będzie jeszcze pyszniejszy!
Skład
Migdały: Zawiera
Jęczmień: Zawiera
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Mleko: Zawiera
Orzechy: Może zawierać
Soja: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk

Wartości odżywcze

Dodatkowe informacje
Adres producenta: Nestlé Polska S.A., ul. Domaniewska 32, 02-672 Warszawa
O producencie: Nestlé Jedz smacznie, żyj zdrowo
Wymiar liczbowy: 59
Pozostałe informacje: Właścicielem znaku towarowego jest Société des Produits Nestlé S.A. Masa netto: 59 g e (35 g + 24 g)
Przygotowanie i stosowanie: Sposób przygotowania Z 0,5 litra zimnego mleka odlać 0,5 szklanki, wsypać do niej zawartość saszetki z budyniem oraz 20 g (1 łyżka) cukru i dobrze wymieszać Pozostałe mleko zagotować. Do gotującego się mleka wlać rozrobiony proszek ciągle mieszając. Od momentu zagotowania gotować jeszcze przez 0,5 minuty. Gotowy budyń wlej do 4 miseczek, odczekaj 5 minut, Następnie do dekoracji użyj 6 g (jedna płaska łyżeczka) posypki na każdą porcję. Smacznego! Warto wiedzieć Zamiast cukrem, deser możesz posłodzić miodem lub syropem klonowym. Wówczas budyń ugotuj na mniejszej ilości mleka (400 ml).
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Budyń o smaku śmietankowym. Posypka Lion: Chrupiące kawałki herbatnika w mlecznej czekoladzie (36,8 %) z kawałkami cukierków krówek (27 %).
Cechy: z posypką
Rozmiar opakowania: 59
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 4 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Opakowanie zawiera 4 porcje.
Szczegóły produktu
7613287841292
10 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane

Moje dane - logowanie

Menu