Składniki: buraki ćwikłowe 67%, woda, ocet spirytusowy, cukier, sól, regulator kwasowości: kwas cytrynowy.
Masa netto: 460 g
Masa netto buraków po odsączeniu: 310 g
Wyprodukowano dla: Chata Polska S.A. sp.k.,
ul. S. Zwierzchowskiego 25, 61-249 Poznań
przez: Zakład Przetwórstwa Owoców i Warzyw
"WaldiBen" Józef Bęben,
Zalesiaki 14, 98-355 Działoszyn
Wartość odżywcza | w 100 g produktu po odsączeniu |
---|---|
Wartość energetyczna |
192 kJ / 46 kcal |
Tłuszcz |
< 0,5 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone |
< 0,1 g |
Węglowodany |
11 g |
- w tym cukry |
9,0 g |
Białko |
0,9 g |
Sól |
0,43 g |
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu kilku dni.
Masa netto: 460 g
Masa netto buraków po odsączeniu: 310 g
Wyprodukowano w Polsce dla: Chata Polska S.A. sp.k.,
ul. S. Zwierzchowskiego 25, 61-249 Poznań
przez: Z.P.O. i W. „Waldiben” Józef Bęben,
Zalesiaki 14, 98-355 Działoszyn