Dr. Oetker Śmietan-fix 9 g
Marki:
1,19 zł
1,19 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5900437017006
Opis produktu: Doskonała bita śmietana tylko ze Śmietan-fixem Dr. Oetkera:
- gwarancja ubicia śmietany
- nie obciąża konsystencji śmietany, nadal pozostaje delikatna
- śmietana zachowuje dekoracyjne kształty
- śmietana po ubiciu nie podchodzi wodą
- do przygotowywania śmietany do przekładania i dekorowania tortów, biszkoptów, dekorowania deserów
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Tłusty druk
Wielkie litery
glukoza
skrobia modyfikowana
Tekst dotyczący alergenów: Produkt może zawierać śladowe ilości GLUTENU i MLEKA.
Mleko: Może zawierać
Tłusty druk
Wielkie litery
glukoza
skrobia modyfikowana
Tekst dotyczący alergenów: Produkt może zawierać śladowe ilości GLUTENU i MLEKA.
na 100 g produktu w proszku: | |
---|---|
Energia | 1572 kJ/370 kcal |
Tłuszcz | 0,1 g |
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone | 0,0 g |
Węglowodany | 92,1 g |
w tym Cukry | 48,4 g |
Białko | 0,2 g |
Sól | 0,02 g |
Adres producenta: Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Wymiar liczbowy: 9
Przygotowanie i stosowanie: Na 250 ml słodkiej śmietanki 30% Sposób użycia: 1. Schłodzoną śmietanę ubić krótko mikserem. 2. Zawartość torebki wymieszać z cukrem pudrem i/lub z Cukrem wanilinowym Dr. Oetkera (ilość według upodobania), następnie wsypać do śmietany i ubijać do uzyskania pożądanej konsystencji. 3. Do czasu podania przechowywać w lodówce. Wskazówka Biszkopt nie przesiąknie jeżeli przed nałożeniem kremu, bitej śmietany lub owców, jego powierzchnię posypiemy równomiernie Śmietan-fixem.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Śmietan-fix w proszku
Cechy: utrzymuje właściwą konsystencję bitej śmietany
Rozmiar opakowania: 9
Jednostka (tekst opisowy): g
Wymiar liczbowy: 9
Przygotowanie i stosowanie: Na 250 ml słodkiej śmietanki 30% Sposób użycia: 1. Schłodzoną śmietanę ubić krótko mikserem. 2. Zawartość torebki wymieszać z cukrem pudrem i/lub z Cukrem wanilinowym Dr. Oetkera (ilość według upodobania), następnie wsypać do śmietany i ubijać do uzyskania pożądanej konsystencji. 3. Do czasu podania przechowywać w lodówce. Wskazówka Biszkopt nie przesiąknie jeżeli przed nałożeniem kremu, bitej śmietany lub owców, jego powierzchnię posypiemy równomiernie Śmietan-fixem.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Śmietan-fix w proszku
Cechy: utrzymuje właściwą konsystencję bitej śmietany
Rozmiar opakowania: 9
Jednostka (tekst opisowy): g