Inka Rozpuszczalna kawa zbożowa 200 g
Marki:
10,39 zł
51,95 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5901154041497
Jęczmień: Zawiera
Żyto: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
zboża 78% (jęczmień, żyto)
cykoria
Żyto: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
zboża 78% (jęczmień, żyto)
cykoria
w 100 g produktu instant | w porcji (4 g) | % RWS* w porcji (4 g) | |
---|---|---|---|
wartość energetyczna | 1523 kJ/ 360 kcal | 61 kJ/ 14 kcal | 1% |
tłuszcz | 0,2 g | 0 g | 0% |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g | 0 g | 0% |
węglowodany | 79 g | 3,2 g | 1% |
w tym cukry | 12 g | 0,5 g | 1% |
błonnik | 13 g | 0,5 g | - |
białko | 4,8 g | 0,2 g | 0% |
sól | 0,19 g | 0 g | 0% |
* RWS - Referencyjna wartość spożycia dla przeciętnej osoby dorosłej (8 400 kJ/2 000 kcal) | |||
200 g Inki klasycznej to około 50 porcji. |
Adres producenta: GRANA sp. z o.o.,
ul. Piłsudskiego 1,
32-050 Skawina
Przepisy: Nasz przepis Inka z kruszoną chałwą Skład 3 łyżeczki kawy Inka 200 ml napoju sojowego od Inki lub mleka 20 g chałwy 2 łyżeczki konfitury wiśniowej lub z czarnej porzeczki spieniony napój sojowy lub mleko Przygotowanie Na dno kubka wkładamy konfiturę (z jak najmniejszą ilością owoców). Do małego rondelka wlewamy napój sojowy lub mleko oraz dodajemy do niego pokruszoną chałwę. Podgrzewamy do momentu, aż chałwa się rozpuści. Dodajemy Inkę i dobrze mieszamy, nie zagotowujemy. Wlewamy całość do kubka i dekorujemy spienionym napojem sojowym.
Wymiar liczbowy: 200
Tekst dowolny o pochodzeniu: Produkt polski
Przygotowanie i stosowanie: Sposób przyrządzenia: Wsyp do kubka 2 łyżeczki Inki (4 g). Zalej gorącą, ale nie wrzącą wodą lub mlekiem (200 ml). Wymieszaj!
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
100% naturalnych składników
Produkt polski
prosty skład
odpowiednia dla wegan
bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
bez kofeiny (może być pita o każdej porze dnia i nocy)
dla kobiet w ciąży, matek karmiących i dzieci 3+
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 50 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 200 g Inki klasycznej to około 50 porcji.
Kraj pochodzenia: Polska
Przepisy: Nasz przepis Inka z kruszoną chałwą Skład 3 łyżeczki kawy Inka 200 ml napoju sojowego od Inki lub mleka 20 g chałwy 2 łyżeczki konfitury wiśniowej lub z czarnej porzeczki spieniony napój sojowy lub mleko Przygotowanie Na dno kubka wkładamy konfiturę (z jak najmniejszą ilością owoców). Do małego rondelka wlewamy napój sojowy lub mleko oraz dodajemy do niego pokruszoną chałwę. Podgrzewamy do momentu, aż chałwa się rozpuści. Dodajemy Inkę i dobrze mieszamy, nie zagotowujemy. Wlewamy całość do kubka i dekorujemy spienionym napojem sojowym.
Wymiar liczbowy: 200
Tekst dowolny o pochodzeniu: Produkt polski
Przygotowanie i stosowanie: Sposób przyrządzenia: Wsyp do kubka 2 łyżeczki Inki (4 g). Zalej gorącą, ale nie wrzącą wodą lub mlekiem (200 ml). Wymieszaj!
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
100% naturalnych składników
Produkt polski
prosty skład
odpowiednia dla wegan
bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry
bez kofeiny (może być pita o każdej porze dnia i nocy)
dla kobiet w ciąży, matek karmiących i dzieci 3+
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 50 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 200 g Inki klasycznej to około 50 porcji.
Kraj pochodzenia: Polska