Kier Kiełbasa śląska kg
Składniki: mięso wieprzowe 85%, woda, sól, białko sojowe, stabilizator e450, błonnik pszenny bezglutenowy, wzmacniacz smaku e621, substancje zagęszczające e407, e1420, cukry (maltodekstryna, glukoza, dekstroza), przyprawy i ich ekstrakty, przeciwutleniacze e300, e316, e330, aromaty, substancja konserwująca e250. osłonka jadalna - jelito wieprzowe.
Produkt zawiera alergeny: soja
Wartość odżywcza | w 100 g |
---|---|
Energia | 891 kJ / 214 kcal |
Tłuszcz | 15,54 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 6,65 g |
Węglowodany | 2,06 g |
w tym cukry | 1,1 g |
Białko | 15,9 g |
Sól | 2 g |
Kraj pochodzenia: Polska
Praktyczne informacje: Wędzonki w postaci mięśni wieprzowych nie są kalibrowane i podane wagi mogą się różnić w rzeczywistości.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od 2°C do 8°C.
Producent: Zakłady Mięsne "Kier" Elżbieta Klimacka
Adres producenta: Jastrzębie Pomorskie, 86-140 Drzycim
Adres kontaktowy: zamowienia@pwkier.com.pl, specyfikacje: jacekwamke@gmail.com