Lubella Makaron krajanka 400 g
Marki:
5,69 zł
14,23 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5900049003596
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera
Tłusty druk
Podkreślenie
Składniki: mąka makaronowa pszenna
Tekst dotyczący alergenów: Produkt może zawierać soję.
Pszenica: Zawiera
Tłusty druk
Podkreślenie
Składniki: mąka makaronowa pszenna
Tekst dotyczący alergenów: Produkt może zawierać soję.
Wartosć odżywcza w 100 g suchego produktu | |
---|---|
energia | 1487 kJ / 351 kcal |
tłuszcz | 1,4 g |
w tym kwasy nasycone | 0,4 g |
węglowodany | 70 g |
w tym cukry | 4,2 g |
błonnik | 3,0 g |
białko | 13 g |
sól | 0,03 g |
Adres producenta: MW FOOD Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice,
PL
www.lubella.pl
Przepisy: Przepis dla Ciebie! Zupa z jarmużem i pikantną kiełbasą Składniki: makaron Lubella Krajanka 200 g bulion warzywny 1,5 litra pikantna kiełbasa 120 g jarmuż 200 g 2 czubate łyżki koncentratu pomidorowego Dodatkowo 2 ząbki czosnku, sól, pieprz oraz wędzona papryka do smaku Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki! Do garnka wlej bulion, dodaj kiełbaskę pokrojoną w plastry, koncentrat pomidorowy, posiekane liście jarmużu oraz sprasowane ząbki czosnku. Wszystko razem zagotuj. Po 10 minutach dopraw papryką wędzoną, solą oraz pieprzem. Połącz i ciesz się smakiem! Podawaj z ugotowanym makaronem. Smacznego! Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 25 min
Wymiar liczbowy: 400
Przechowywanie: Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Makaron krajanka.
Cechy: Polski Producent
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 4-6 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź. Od temperatury otoczenia
Przepisy: Przepis dla Ciebie! Zupa z jarmużem i pikantną kiełbasą Składniki: makaron Lubella Krajanka 200 g bulion warzywny 1,5 litra pikantna kiełbasa 120 g jarmuż 200 g 2 czubate łyżki koncentratu pomidorowego Dodatkowo 2 ząbki czosnku, sól, pieprz oraz wędzona papryka do smaku Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki! Do garnka wlej bulion, dodaj kiełbaskę pokrojoną w plastry, koncentrat pomidorowy, posiekane liście jarmużu oraz sprasowane ząbki czosnku. Wszystko razem zagotuj. Po 10 minutach dopraw papryką wędzoną, solą oraz pieprzem. Połącz i ciesz się smakiem! Podawaj z ugotowanym makaronem. Smacznego! Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 25 min
Wymiar liczbowy: 400
Przechowywanie: Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Makaron krajanka.
Cechy: Polski Producent
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 4-6 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź. Od temperatury otoczenia
47 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane