Sandra Ananas kostka 565 g
Marki:
8,59 zł
14,84 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
8886303211310
w 100 g produktu: | |
---|---|
wartość energetyczna | 286,4 kJ /71,6 kcal |
tłuszcz w tym | 0 g |
- kwasy tłuszczowe nasycone | 0 g |
węglowodany w tym | 18 g |
- cukry | 14,8 g |
błonnik | 0,76 g |
białko | 0,3 g |
sól | 0 g |
Adres producenta: Wyprodukowano dla
LEVANT Foods Sp. z o.o.
ul. Smoluchowskiego 11a
60-179 Poznań
Poland
Przepisy: Odwrócony muffin ananasowy Składniki 1/2 puszki ananasa 100 g masła 100 g cukru 90 g mąki pszennej 2 żółtka 1 łyżeczka proszku do pieczenia, szczypta soli Sposób przygotowania Kawałki ananasa podsmażyć na odrobinie masła z dwoma łyżkami cukru i odrobiną soku, aż lekko się skartelizuje. Formę na muffinki wyłożyć papilotkami i na dnie ułożyć kawałki ananasa. Do miski wsypać, mąkę, sól i proszek do pieczenia i wymieszaj. W oddzielnym naczyniu utrzeć masło, cukier i żółtka. Po uzyskaniu gładkiej konsystencji dodaj suchą mieszankę. Całość połącz. Nałóż do połowy foremki. Piecz w temperaturze 175°C przez około 25 min. Do podania obróć. Sprawdzone przepisy Wejdź na smacznego.p, a odnajdziesz jeszcze więcej przepisów!
Wymiar liczbowy: 565
Masa po odsączeniu: 340
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Tajlandii
Pozostałe informacje: 580 ml
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu zawartość puszki przełożyć do plastikowego pojemnika. Przechowywać w lodówce maksymalnie 3 dni.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Ananas kostka w syropie.
Rozmiar opakowania: 565
Jednostka (tekst opisowy): g
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Przepisy: Odwrócony muffin ananasowy Składniki 1/2 puszki ananasa 100 g masła 100 g cukru 90 g mąki pszennej 2 żółtka 1 łyżeczka proszku do pieczenia, szczypta soli Sposób przygotowania Kawałki ananasa podsmażyć na odrobinie masła z dwoma łyżkami cukru i odrobiną soku, aż lekko się skartelizuje. Formę na muffinki wyłożyć papilotkami i na dnie ułożyć kawałki ananasa. Do miski wsypać, mąkę, sól i proszek do pieczenia i wymieszaj. W oddzielnym naczyniu utrzeć masło, cukier i żółtka. Po uzyskaniu gładkiej konsystencji dodaj suchą mieszankę. Całość połącz. Nałóż do połowy foremki. Piecz w temperaturze 175°C przez około 25 min. Do podania obróć. Sprawdzone przepisy Wejdź na smacznego.p, a odnajdziesz jeszcze więcej przepisów!
Wymiar liczbowy: 565
Masa po odsączeniu: 340
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Tajlandii
Pozostałe informacje: 580 ml
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu zawartość puszki przełożyć do plastikowego pojemnika. Przechowywać w lodówce maksymalnie 3 dni.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Ananas kostka w syropie.
Rozmiar opakowania: 565
Jednostka (tekst opisowy): g
Kraj pochodzenia: Tajlandia