Galbani Ser Mozzarella wiórki 150 g
Marki:
7,59 zł
50,60 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5906207475366
Mleko: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
mleko
skrobia ziemniaczana
sól
bakterie fermentacji mlekowej
podpuszczka mikrobiologiczna
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
mleko
skrobia ziemniaczana
sól
bakterie fermentacji mlekowej
podpuszczka mikrobiologiczna
w 100 g produktu | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1191 kJ/286 kcal |
Tłuszcz | 20 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 14 g |
Węglowodany | 2,5 g |
- w tym cukry | <0,5 g |
Białko | 24 g |
Sól | 1,4 g |
Min. temp. °C: 2
Maks. temp. °C: 6
Adres producenta: Wyprodukowano na zlecenie Lactalis Polska Sp. z o.o. ul. Olkuska 7 00-604 Warszawa
Wymiar liczbowy: 150
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce. Cyfra (-1-) lub (-2-) przy dacie minimalnej trwałości oznacza znak weterynaryjny zakładu paczkującego.
Pozostałe informacje: Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przygotowanie i stosowanie: Zalecane spożycie po obróbce termicznej.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od +2ºC do +6ºC Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 3 dni.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Ser Mozzarella, ser podpuszczkowy, niedojrzewający, półtłusty.
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g
Maks. temp. °C: 6
Adres producenta: Wyprodukowano na zlecenie Lactalis Polska Sp. z o.o. ul. Olkuska 7 00-604 Warszawa
Wymiar liczbowy: 150
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce. Cyfra (-1-) lub (-2-) przy dacie minimalnej trwałości oznacza znak weterynaryjny zakładu paczkującego.
Pozostałe informacje: Pakowano w atmosferze ochronnej.
Przygotowanie i stosowanie: Zalecane spożycie po obróbce termicznej.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od +2ºC do +6ºC Po otwarciu przechowywać w warunkach chłodniczych nie dłużej niż 3 dni.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Ser Mozzarella, ser podpuszczkowy, niedojrzewający, półtłusty.
Rozmiar opakowania: 150
Jednostka (tekst opisowy): g