Maciejewski Rogal świętomarciński kg
Ciasto: mąka pszenna, mleko pasteryzowane, cukier, masa jajowa, tłuszcz roślinny (oleje roślinne (palmowy, rzepakowy, częściowo utwardzony palmowy), woda, emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny), substancja konserwująca (kwas sorbowy), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik (annato)), drożdże, sól, esencja cytrynowa
Masa: mak biały, cukier, okruchy (mąka, pszenna, woda, cukier, tłuszcz roślinny (oleje roślinne (palmowy, rzepakowy, częściowo utwardzony palmowy), woda emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, lecytyny), substancja konserwująca (kwas sorbowy), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), aromat, barwnik (annato)), orzechy włoskie, rodzynka, skórka pomarańczowa, esencja migdałowa
Dekoracja: pomada, orzechy arachidowe