4,59 zł
11,48 zł za 1 kg/l
Najniższa cena w sieci Chaty Polskiej: 5,29 zł
Kod produktu:
5900531001109
Mleko: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
śmietanka pasteryzowana
żywe kultury bakterii mlekowych
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
śmietanka pasteryzowana
żywe kultury bakterii mlekowych
w 100 g: | |
---|---|
Wartość energetyczna | 556 kJ/134 kcal |
Tłuszcz | 12 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 7,2 g |
Węglowodany | 3,9 g |
w tym cukry | 3,9 g |
Białko | 2,7 g |
Sól | 0,10 g |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |
Min. temp. °C: 1
Maks. temp. °C: 10
Adres producenta: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy 18-421 Piątnica ul. Forteczna 3 tel. 86 215 64 00 www.piatnica.com.pl
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Nie zamrażać
O producencie: Produkujemy zgodnie z ISO 14001
Wymiar liczbowy: 400
Przygotowanie i stosowanie: do sałatek, sosów, zup Praktyczna wskazówka W przypadku stosowania śmietany do gorącej zupy lub sosu proponujemy jej wstępne wymieszanie z niewielką ilością gorącej potrawy.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od +1°C do +10°C. Nie zamrażać. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Śmietana do potraw na zimno i na gorąco.
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Maks. temp. °C: 10
Adres producenta: Okręgowa Spółdzielnia Mleczarska w Piątnicy 18-421 Piątnica ul. Forteczna 3 tel. 86 215 64 00 www.piatnica.com.pl
Zalecenia dotyczące użytkowania i przechowywania: Nie zamrażać
O producencie: Produkujemy zgodnie z ISO 14001
Wymiar liczbowy: 400
Przygotowanie i stosowanie: do sałatek, sosów, zup Praktyczna wskazówka W przypadku stosowania śmietany do gorącej zupy lub sosu proponujemy jej wstępne wymieszanie z niewielką ilością gorącej potrawy.
Przechowywanie: Przechowywać w temperaturze od +1°C do +10°C. Nie zamrażać. Po otwarciu spożyć w ciągu 48 godzin.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Śmietana do potraw na zimno i na gorąco.
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g