Łowicz Sos spaghetti pikantny 500 g
Marki:
9,29 zł
18,58 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5900397743854
Seler: Może zawierać
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
konserwanty: Nie zawiera
pomidory (156 g pomidorów użyto do wyprodukowania 100 g produktu)
cebula
cukier
przecier jabłkowy
olej rzepakowy
skrobia modyfikowana kukurydziana
sól
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
zioła (w tym oregano)
przyprawy (w tym zielona papryka Jalapeno (0,08 %), pieprz czarny)
ekstrakty przypraw
Tekst dotyczący alergenów: Może zawierać seler.
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
konserwanty: Nie zawiera
pomidory (156 g pomidorów użyto do wyprodukowania 100 g produktu)
cebula
cukier
przecier jabłkowy
olej rzepakowy
skrobia modyfikowana kukurydziana
sól
regulator kwasowości - kwas cytrynowy
zioła (w tym oregano)
przyprawy (w tym zielona papryka Jalapeno (0,08 %), pieprz czarny)
ekstrakty przypraw
Tekst dotyczący alergenów: Może zawierać seler.
Wartość odżywcza w 100 g produktu: | |
---|---|
energia | 351 kJ / 84 kcal |
tłuszcz | 2,1 g |
w tym kwasy nasycone | 0,2 g |
węglowodany | 13 g |
w tym cukry | 12 g |
białko | 1,8 g |
sól | 0,90 g |
Adres producenta: MW FOOD Sp. z o.o.,
ul. Chopina 10
34-100 Wadowice,
www.mojlowicz.pl
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Przepisy: Przepis na spaghetti z mięsem mielonym Potrzebujesz: sos spaghetti pikantny Łowicz, ok. 400 g mięsa mielonego, 2 łyżki oleju, ok. 300 g makaronu spaghetti Lubella. 1. Mięso mielone podsmaż na 2 łyżkach oleju. 2. Dodaj sos i podgrzej ok. 3 minuty. 3. Podawaj z makaronem spaghetti. Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 3 osób.
Wymiar liczbowy: 500
Przechowywanie: Chroń przed światłem. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48 godzin.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Sos spaghetti pikantny. Sos pomidorowy z zieloną papryką Jalapeno. Pasteryzowany.
pełen pomidorów
bez konserwantów
Polska Marka
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): g
Trwałość po otwarciu: 48 Godziny
Przepisy: Przepis na spaghetti z mięsem mielonym Potrzebujesz: sos spaghetti pikantny Łowicz, ok. 400 g mięsa mielonego, 2 łyżki oleju, ok. 300 g makaronu spaghetti Lubella. 1. Mięso mielone podsmaż na 2 łyżkach oleju. 2. Dodaj sos i podgrzej ok. 3 minuty. 3. Podawaj z makaronem spaghetti. Opakowanie sosu użyte w przepisie wystarczy do przygotowania dania dla 3 osób.
Wymiar liczbowy: 500
Przechowywanie: Chroń przed światłem. Po otwarciu przechowuj w lodówce i spożyj w ciągu 48 godzin.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Sos spaghetti pikantny. Sos pomidorowy z zieloną papryką Jalapeno. Pasteryzowany.
pełen pomidorów
bez konserwantów
Polska Marka
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): g