House of Asia Ryż do sushi 500 g
Marki:
9,99 zł
19,98 zł za 1 kg/l
Najniższa cena w sieci Chaty Polskiej: 11,59 zł
Kod produktu:
5907599956235
Opis produktu: Specjalny ryż do przygotowania najlepszego sushi. Idealny ze względu na swoją kleistość, która umożliwia formowanie i przygotowanie wszystkich odmian sushi.
Adres producenta: De Care Group Sp. z o.o. i Wspólnicy Sp.k.
Pieńków 147A
05-152 Czosnów
Polska
www.houseofasia.pl
Trwałość po otwarciu: 4 tydzień/tygodnie/tygodni
Wymiar liczbowy: 500
Tekst dowolny o pochodzeniu: Miejsce pochodzenia ryżu: UE.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu i zużyć w ciągu 4 tygodni.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Ryż do sushi okrągłoziarnisty.
Cechy: na 8 arkuszy
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 8 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Na 8 arkuszy
Gotować we wrzątku: Ryż przygotuj zawsze godzinę przed przygotowaniem sushi. Najpierw ryż dokładnie wypłucz i odsącz. Odsączony ryż zalej zimną wodą (1 szklanka ryżu na 1 szklankę wody). Ryż gotuj pod przykryciem na małym ogniu przez około 10 minut. Następnie odstaw na 10-15 minut nie zdejmując przykrywki tak, aby ryż pochłonął całkowicie wodę. Letni ryż zalej trzema łyżkami sosu do ryżu, delikatnie wymieszaj drewnianą łyżką i wystudź do temperatury pokojowej. Przygotuj swoje ulubione sushi. Od temperatury otoczenia
Kraj pochodzenia: Produkt UE
Trwałość po otwarciu: 4 tydzień/tygodnie/tygodni
Wymiar liczbowy: 500
Tekst dowolny o pochodzeniu: Miejsce pochodzenia ryżu: UE.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w suchym miejscu w szczelnie zamkniętym opakowaniu i zużyć w ciągu 4 tygodni.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Ryż do sushi okrągłoziarnisty.
Cechy: na 8 arkuszy
Rozmiar opakowania: 500
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 8 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Na 8 arkuszy
Gotować we wrzątku: Ryż przygotuj zawsze godzinę przed przygotowaniem sushi. Najpierw ryż dokładnie wypłucz i odsącz. Odsączony ryż zalej zimną wodą (1 szklanka ryżu na 1 szklankę wody). Ryż gotuj pod przykryciem na małym ogniu przez około 10 minut. Następnie odstaw na 10-15 minut nie zdejmując przykrywki tak, aby ryż pochłonął całkowicie wodę. Letni ryż zalej trzema łyżkami sosu do ryżu, delikatnie wymieszaj drewnianą łyżką i wystudź do temperatury pokojowej. Przygotuj swoje ulubione sushi. Od temperatury otoczenia
Kraj pochodzenia: Produkt UE