BackMit Tarte migdały 200 g
Marki:
11,99 zł
Kod produktu:
9001458065314
Opis produktu: Tylko najwyższej jakości! Bez dodatków! Gotowy do użycia!
BackMit Migdały tarte produkuje się z surowców najwyższej jakości. Migdały są raz do roku zbierane, a następnie odpowiednio składowane. W trakcie jednego cyklu produkcyjnego surowiec jest tarty i natychmiast pakowany.
Opakowanie z folii metalizowanej chroni dodatkowo przed światłem, gwarantując dłuższy okres przydatności do spożycia.
BackMit Migdały tarte oszczędzają czas nowoczesnej gospodyni i pasują wspaniale do każdego indywidualnego przepisu.
Cechy
Migdały tarte najwyższej jakości, bez dodatków, świeżo tarte, gotowe do użycia.
Migdały tarte BackMit - nasz nowy Hit sprzedaży są idealne dla nowoczesnych gospodarstw domowych. Gotowe do użycia zaoszczędzą cenny czas oraz dają możliwość tworzenia najróżniejszych wypieków, bazując na prostych lub bardzo kreatywnych przepisach.
Orzechy: Może zawierać
Orzeszki ziemne: Może zawierać
Sezam: Może zawierać
Sztuczne konserwanty: Nie zawiera
Składniki: migdały
Tekst dotyczący alergenów: Produkt może zawierać: orzeszki ziemne, inne orzechy oraz sezam.
Orzeszki ziemne: Może zawierać
Sezam: Może zawierać
Sztuczne konserwanty: Nie zawiera
Składniki: migdały
Tekst dotyczący alergenów: Produkt może zawierać: orzeszki ziemne, inne orzechy oraz sezam.
Adres producenta: VOG Polska Sp. z o.o.
ul. Przemysłowa 8
96-100 Skierniewice
Przepisy: Propozycje przepisów Comber Składniki: 150 g masła, 80 g cukru pudru, 130 g czekolady, 6 żółtek, 200 g tartych migdałów BackMit, 70 g pokruszonych biszkoptów, 100 g cukru kryształu, białko z 6 jaj, migdały w słupkach Kresto. Masło utrzeć z cukrem i z miękką czekoladą, dodać żółtka. Białko ubić z cukrem kryształem na pianę. Do masy z żółtkami dodać mieszając tarte migdały, pokruszone biszkopty i pianę z białek. Ciasto przełożyć do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką lub bułką tartą podłużnej formy. Piec powoli w średnio nagrzanym piekarniku. Po wystudzeniu pokryć ciasto polewą czekoladową i ozdobić słupkami migdałów. Kulki czekoladowo-migdałowe Składniki: 150 g masła, 250 g cukru pudru, białka z 2 jaj, 200 g tartych migdałów BackMit, 200 g czekolady, kakao w proszku do obtoczenia kulek. Masło utrzeć z cukrem na gładką masę, dodać pozostałe składniki. Masę odstawić w chłodne miejsce na 1 godzinę. Formować małe kulki, obtaczać je w mieszance kakao z cukrem, włożyć do papierowych foremek i odstawić w chłodne miejsce. Strudel Ciasto: przygotować surowe ciasto drożdżowe. Nadzienie: 200 g tartych migdałów BackMit, 1/8 l mleka, miód, cukier waniliowy, skórka z cytryny, rum, rodzynki Kresto, cynamon. Mleko podgrzać z miodem, cukrem waniliowym i skórką z cytryny, mieszając dodać migdały, rodzynki, rum i cynamon. Odstawić do wystygnięcia. Przygotować ciasto drożdżowe, rozwałkować je. Posmarować masą migdałową i zwinąć z dwóch stron do środka. Włożyć do podłużnej formy, ponownie odstawić. Piec w średniej temperaturze.
Wymiar liczbowy: 200
Tekst dowolny o pochodzeniu: Kraj pochodzenia: A - Hiszpania, B - USA, C - Grecja, D - Australia, E - Włochy. Kraj pochodzenia produktu podany został po dacie minimalnej trwałości.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Przepisy: Propozycje przepisów Comber Składniki: 150 g masła, 80 g cukru pudru, 130 g czekolady, 6 żółtek, 200 g tartych migdałów BackMit, 70 g pokruszonych biszkoptów, 100 g cukru kryształu, białko z 6 jaj, migdały w słupkach Kresto. Masło utrzeć z cukrem i z miękką czekoladą, dodać żółtka. Białko ubić z cukrem kryształem na pianę. Do masy z żółtkami dodać mieszając tarte migdały, pokruszone biszkopty i pianę z białek. Ciasto przełożyć do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką lub bułką tartą podłużnej formy. Piec powoli w średnio nagrzanym piekarniku. Po wystudzeniu pokryć ciasto polewą czekoladową i ozdobić słupkami migdałów. Kulki czekoladowo-migdałowe Składniki: 150 g masła, 250 g cukru pudru, białka z 2 jaj, 200 g tartych migdałów BackMit, 200 g czekolady, kakao w proszku do obtoczenia kulek. Masło utrzeć z cukrem na gładką masę, dodać pozostałe składniki. Masę odstawić w chłodne miejsce na 1 godzinę. Formować małe kulki, obtaczać je w mieszance kakao z cukrem, włożyć do papierowych foremek i odstawić w chłodne miejsce. Strudel Ciasto: przygotować surowe ciasto drożdżowe. Nadzienie: 200 g tartych migdałów BackMit, 1/8 l mleka, miód, cukier waniliowy, skórka z cytryny, rum, rodzynki Kresto, cynamon. Mleko podgrzać z miodem, cukrem waniliowym i skórką z cytryny, mieszając dodać migdały, rodzynki, rum i cynamon. Odstawić do wystygnięcia. Przygotować ciasto drożdżowe, rozwałkować je. Posmarować masą migdałową i zwinąć z dwóch stron do środka. Włożyć do podłużnej formy, ponownie odstawić. Piec w średniej temperaturze.
Wymiar liczbowy: 200
Tekst dowolny o pochodzeniu: Kraj pochodzenia: A - Hiszpania, B - USA, C - Grecja, D - Australia, E - Włochy. Kraj pochodzenia produktu podany został po dacie minimalnej trwałości.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g