×

BackMit Tarte migdały 200 g

Marki:
11,99 zł
Kod produktu:
9001458065314
Opis
Opis produktu: Tylko najwyższej jakości! Bez dodatków! Gotowy do użycia! BackMit Migdały tarte produkuje się z surowców najwyższej jakości. Migdały są raz do roku zbierane, a następnie odpowiednio składowane. W trakcie jednego cyklu produkcyjnego surowiec jest tarty i natychmiast pakowany. Opakowanie z folii metalizowanej chroni dodatkowo przed światłem, gwarantując dłuższy okres przydatności do spożycia. BackMit Migdały tarte oszczędzają czas nowoczesnej gospodyni i pasują wspaniale do każdego indywidualnego przepisu. Cechy Migdały tarte najwyższej jakości, bez dodatków, świeżo tarte, gotowe do użycia. Migdały tarte BackMit - nasz nowy Hit sprzedaży są idealne dla nowoczesnych gospodarstw domowych. Gotowe do użycia zaoszczędzą cenny czas oraz dają możliwość tworzenia najróżniejszych wypieków, bazując na prostych lub bardzo kreatywnych przepisach.
Skład
Orzechy: Może zawierać
Orzeszki ziemne: Może zawierać
Sezam: Może zawierać
Sztuczne konserwanty: Nie zawiera
Składniki: migdały
Tekst dotyczący alergenów: Produkt może zawierać: orzeszki ziemne, inne orzechy oraz sezam.
Dodatkowe informacje
Adres producenta: VOG Polska Sp. z o.o. ul. Przemysłowa 8 96-100 Skierniewice
Przepisy: Propozycje przepisów Comber Składniki: 150 g masła, 80 g cukru pudru, 130 g czekolady, 6 żółtek, 200 g tartych migdałów BackMit, 70 g pokruszonych biszkoptów, 100 g cukru kryształu, białko z 6 jaj, migdały w słupkach Kresto. Masło utrzeć z cukrem i z miękką czekoladą, dodać żółtka. Białko ubić z cukrem kryształem na pianę. Do masy z żółtkami dodać mieszając tarte migdały, pokruszone biszkopty i pianę z białek. Ciasto przełożyć do wysmarowanej tłuszczem i posypanej mąką lub bułką tartą podłużnej formy. Piec powoli w średnio nagrzanym piekarniku. Po wystudzeniu pokryć ciasto polewą czekoladową i ozdobić słupkami migdałów. Kulki czekoladowo-migdałowe Składniki: 150 g masła, 250 g cukru pudru, białka z 2 jaj, 200 g tartych migdałów BackMit, 200 g czekolady, kakao w proszku do obtoczenia kulek. Masło utrzeć z cukrem na gładką masę, dodać pozostałe składniki. Masę odstawić w chłodne miejsce na 1 godzinę. Formować małe kulki, obtaczać je w mieszance kakao z cukrem, włożyć do papierowych foremek i odstawić w chłodne miejsce. Strudel Ciasto: przygotować surowe ciasto drożdżowe. Nadzienie: 200 g tartych migdałów BackMit, 1/8 l mleka, miód, cukier waniliowy, skórka z cytryny, rum, rodzynki Kresto, cynamon. Mleko podgrzać z miodem, cukrem waniliowym i skórką z cytryny, mieszając dodać migdały, rodzynki, rum i cynamon. Odstawić do wystygnięcia. Przygotować ciasto drożdżowe, rozwałkować je. Posmarować masą migdałową i zwinąć z dwóch stron do środka. Włożyć do podłużnej formy, ponownie odstawić. Piec w średniej temperaturze.
Wymiar liczbowy: 200
Tekst dowolny o pochodzeniu: Kraj pochodzenia: A - Hiszpania, B - USA, C - Grecja, D - Australia, E - Włochy. Kraj pochodzenia produktu podany został po dacie minimalnej trwałości.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Rozmiar opakowania: 200
Jednostka (tekst opisowy): g
Szczegóły produktu
9001458065314
34 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane

Moje dane - logowanie

Menu