Delecta Brownie mocno czekoladowe mieszanka do wypieku ciasta 550 g
Marki:
10,99 zł
Kod produktu:
5900983022912
Opis produktu: Czasami chcemy coś wyznać drugiej osobie, a nie bardzo wiemy jak to zrobić, żeby wyszło lekko, naturalnie i od serca ;)
Na szczęście jest na to prosty przepis:
wystarczy emocje wyrazić... na słodko!
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Orzechy: Może zawierać
Orzeszki ziemne: Może zawierać
Sezam: Może zawierać
Soja: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
Barwniki: Nie zawiera
Mleko: Może zawierać
Orzechy: Może zawierać
Orzeszki ziemne: Może zawierać
Sezam: Może zawierać
Soja: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
Barwniki: Nie zawiera
Adres producenta: Bakalland S.A.
ul. Fabryczna 5
00-446 Warszawa
www.delecta.pl
Przepisy: Brownie mieszanka do domowego wypieku ciasta Przygotuj: Do ciasta: 3 jaja, 150 ml oleju Do masy czekoladowej: 1 jajo, 75 g margaryny Sposób przygotowania: 1. Rozpuść margarynę do masy czekoladowej i pozostaw do wystudzenia. 2. Nastaw piekarnik na temp. 180°C (bez termoobiegu). 3. W wysokim naczyniu wymieszaj jaja z olejem, wsyp zawartość torebki z ciastem i miksuj ok. 4 min. 4. Gotową masę przełóż do blachy 25x30 cm wyłożonej papierem do pieczenia. Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz 20-25 min. 5. W czasie pieczenia ciasta, zawartość torebki z masą czekoladową wymieszaj łyżką z jajem i wystudzoną margaryną (Uwaga: nie rozcieraj kawałków czekolady). 6. Nie wyłączaj piekarnika. Upieczone ciasto wyjmij, ponakłuwaj wierzch widelcem i rozsmaruj masę czekoladową na powierzchni. 7. Piecz jeszcze ok. 9 min (Uwaga: nie przedłużaj czasu pieczenia; masa powinna być z góry sucha, w środku półpłynna). 8. Po wyjęciu pozostaw ciasto w blaszce do całkowitego wystudzenia.
Wymiar liczbowy: 550
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Brownie. Mieszanka do domowego wypieku ciasta.
Rozmiar opakowania: 550
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 20 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Z jednego opakowania uzyskasz ok. 900 g produktu po przygotowaniu (20 porcji).
Przepisy: Brownie mieszanka do domowego wypieku ciasta Przygotuj: Do ciasta: 3 jaja, 150 ml oleju Do masy czekoladowej: 1 jajo, 75 g margaryny Sposób przygotowania: 1. Rozpuść margarynę do masy czekoladowej i pozostaw do wystudzenia. 2. Nastaw piekarnik na temp. 180°C (bez termoobiegu). 3. W wysokim naczyniu wymieszaj jaja z olejem, wsyp zawartość torebki z ciastem i miksuj ok. 4 min. 4. Gotową masę przełóż do blachy 25x30 cm wyłożonej papierem do pieczenia. Wstaw do nagrzanego piekarnika i piecz 20-25 min. 5. W czasie pieczenia ciasta, zawartość torebki z masą czekoladową wymieszaj łyżką z jajem i wystudzoną margaryną (Uwaga: nie rozcieraj kawałków czekolady). 6. Nie wyłączaj piekarnika. Upieczone ciasto wyjmij, ponakłuwaj wierzch widelcem i rozsmaruj masę czekoladową na powierzchni. 7. Piecz jeszcze ok. 9 min (Uwaga: nie przedłużaj czasu pieczenia; masa powinna być z góry sucha, w środku półpłynna). 8. Po wyjęciu pozostaw ciasto w blaszce do całkowitego wystudzenia.
Wymiar liczbowy: 550
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Brownie. Mieszanka do domowego wypieku ciasta.
Rozmiar opakowania: 550
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 20 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Z jednego opakowania uzyskasz ok. 900 g produktu po przygotowaniu (20 porcji).
100 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane