Goliard Makaron łazanki 400 g
Marki:
5,69 zł
14,23 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5900252000351
Opis produktu: Pszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów.
Makarony otrzymane z semoliny dłużej pozostają jędrne, sprężyste i lekko twarde.
Jaja: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
Składniki: semolina - mąka z pszenicy durum
Tekst dotyczący alergenów: Może zawierać jaja i soję.
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
Składniki: semolina - mąka z pszenicy durum
Tekst dotyczący alergenów: Może zawierać jaja i soję.
Wartość odżywcza w 100 g produktu po ugotowaniu | |
---|---|
Wartość energetyczna | 774 kJ/183 kcal |
Tłuszcz | 0,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 37 g |
w tym cukry | 1,1 g |
Błonnik | 2,1 g |
Białko | 6 g |
Sól | 0,01 g |
Adres producenta: Wyprodukowano przez:
Pasta Zara S.p.A.
Via Castellana 34,
31039 Riese Pio X (TV),
Italy
dla:
Goliard Sp. z o.o.
42-290 Łojki,
ul. Długa 6
tel./fax (+48) 34 327 93 79
Dział sprzedaży i obsługi klienta:
tel./fax (+48) 34 327 12 29
www.goliard.pl
Wymiar liczbowy: 400
Przygotowanie i stosowanie: Najlepiej podawać al dente.
Przechowywanie: Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Makaron z semoliny z pszenicy durum
Cechy: pszenica durum 100%
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Dodaj makaron do wrzącej, osolonej wody (6 g soli na 1 litr wody na każde 100 g makaronu). Gotować przez 8-10 minut, od czasu do czasu mieszając. Odcedzić i podawać zgodnie z życzeniem. Od temperatury otoczenia
Wymiar liczbowy: 400
Przygotowanie i stosowanie: Najlepiej podawać al dente.
Przechowywanie: Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Makaron z semoliny z pszenicy durum
Cechy: pszenica durum 100%
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Dodaj makaron do wrzącej, osolonej wody (6 g soli na 1 litr wody na każde 100 g makaronu). Gotować przez 8-10 minut, od czasu do czasu mieszając. Odcedzić i podawać zgodnie z życzeniem. Od temperatury otoczenia
48 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane