×

Gellwe Babeczki czekoladowe mieszanka do wypieku 300 g

Marki:
8,19 zł
21,84 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5900552032861
Skład
Mleko: Może zawierać
Soja: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
Barwniki: Nie zawiera

Wartości odżywcze

Dodatkowe informacje
Adres producenta: FoodCare Sp. z o.o. ul. Spokojna 4 32-080 Zabierzów
Przepisy: Babeczki czekoladowe Przygotuj: - 2 jajka, - 100 ml oleju (ok. 10 łyżek), - 75 ml wody lub mleka (ok. 8 łyżek). 1. Przygotuj foremki Na dużej blaszce do pieczenia ustaw 12 papierowych foremek. Rozgrzej piekarnik do temperatury 180°C góra-dół (bez termoobiegu). 2. Przygotuj ciasto Mieszankę do pieczenia babeczek wsyp do miski, dodaj jajka, olej, wodę lub mleko i dokładnie wymieszaj łyżką do połączenia składników (ok. 1 min). Następnie wsyp do masy zawartość saszetki z czekoladkami i delikatnie wymieszaj łyżką do równomiernego rozprowadzenia. 3. Przełóż ciasto do foremek i upiecz Przygotowane ciasto przełóż równomiernie do ustawionych na blasze foremek i wstaw do nagrzanego piekarnika. Piecz babeczki na środkowym poziomie 15-18 minut. Po upieczeniu wyjmij je z piekarnika i pozostaw do wystudzenia. Pomysł na: Babeczki czekoladowe z kremem czekoladowym Gellwe i owocami. Upiecz babeczki wg przepisu jak powyżej. Przygotuj Krem o smaku czekoladowym do ciast i tortów Gellwe, zgodnie z przepisem na opakowaniu. Wystudzone babeczki udekoruj kremem przy pomocy rękawa cukierniczego lub woreczka foliowego z uciętą końcówką. Udekoruj wg uznania: wiśniami, bananami lub innymi ulubionymi owocami. Słodkiego dnia :)
Wymiar liczbowy: 300
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Mieszanka do domowego wypieku babeczek.


Rozmiar opakowania: 300
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 12 sztuk/sztuki
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: Z jednego opakowania otrzymujemy 12 babeczek po ok. 38 g.
Szczegóły produktu
5900552032861
13 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane

Moje dane - logowanie

Menu