Dr. Oetker Ze świata natury Pasta waniliowa 19 g
Marki:
9,79 zł
Kod produktu:
5900437083117
Opis produktu: Pasta waniliowa Dr. Oetkera powstaje z najbardziej szlachetnej wanilii Bourbon pochodzącej z królestwa wanilii, Madagaskaru. Jej głęboki aromat nada Twoim wypiekom intensywny waniliowy smak - wprost Ze świata natury:
- zawiera ziarenka wanilii
- ma konsystencję gładkiego żelu
- łatwo łączy się z innymi składnikami ciasta
- intensywne aromatyzowanie
- dozowanie ok. 2-4 łyżeczki na 250 g mąki
- do wypieków, deserów, kremów, polew, sosów, bitej śmietany, lodów, naleśników
inwertowany syrop cukrowy
woda
15% ekstrakt wanilii bourbon
2% ziarna wanilii
cukier
substancja zagęszczająca (tragakanta)*
* z naturalnego źródła pochodzenia roślinnego
woda
15% ekstrakt wanilii bourbon
2% ziarna wanilii
cukier
substancja zagęszczająca (tragakanta)*
* z naturalnego źródła pochodzenia roślinnego
w 100 g: | |
---|---|
Energia | 966 kJ / 228 kcal |
Tłuszcz | 0,1 g |
w tym Kwasy Tłuszczowe Nasycone | 0 g |
Węglowodany | 47 g |
w tym Cukry | 46 g |
Białko | 0,1 g |
Sól | 0 g |
Adres producenta: Dr. Oetker Polska Sp. z o.o.
ul. Adm. Dickmana 14/15
80-339 Gdańsk
Wymiar liczbowy: 19
Przygotowanie i stosowanie: Dozowanie: ok. 2-4 łyżeczki na 250 g mąki. Zastosowanie: ciasta, desery, kremy, polewy, sosy, bita śmietana, lody, naleśniki.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Pasta waniliowa z wanilii Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii
z wanilii Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii
do ciast i deserów
Rozmiar opakowania: 19
Jednostka (tekst opisowy): g
Wymiar liczbowy: 19
Przygotowanie i stosowanie: Dozowanie: ok. 2-4 łyżeczki na 250 g mąki. Zastosowanie: ciasta, desery, kremy, polewy, sosy, bita śmietana, lody, naleśniki.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Pasta waniliowa z wanilii Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii
z wanilii Bourbon z Madagaskaru z ziarenkami wanilii
do ciast i deserów
Rozmiar opakowania: 19
Jednostka (tekst opisowy): g