Galeo Przyprawa do gyrosa i kebabu 20 g
Marki:
1,79 zł
89,50 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5900084203142
Opis produktu: Przyprawa do gyrosa i kebabu Galeo to oryginalna kompozycja przypraw i ziół. Polecana do nacierania mięsa przed pieczeniem lub smażeniem, oraz do przygotowania aromatycznych marynat. Znakomita zarówno do wieprzowiny, wołowiny, baraniny, jak i drobiu.
Seler: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Zawiera
Soja: Może zawierać
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
Dodatek MSG: Nie zawiera
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Zawiera
Soja: Może zawierać
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
Dodatek MSG: Nie zawiera
Adres producenta: McCormick Polska S.A.
Stefanowo,
ul. Malinowa 18/20
05-552 Wólka Kosowska
Przepisy: Gyros z kurczaka Piersi z kurczaka pokroić, wymieszać z przyprawą i odstawić na ok. 20 min. Smażyć małymi porcjami na oleju na złocisty kolor. 1 opakowanie wystarcza na ok. 800 g mięsa. Słynna sałatka gyros Danie dla 5-6 osób, Czas przygotowania: ok. 1,5 godz. - 200 g piersi z kurczaka - 2-3 ogórki konserwowe - 1/2 puszki kukurydzy - biała część średniego pora - 1/4 główki kapusty pekińskiej - 100 ml jogurtu naturalnego - 1 łyżeczka Przyprawy do gyrosa - 100 ml majonezu - 150 ml keczupu - olej Usmażyć gyrosa z kurczaka. Ułożyć warstwami w szklanym naczyniu: kurczaka, pora pokrojonego w krążki, ketchup, ogórki pokrojone w kostkę, odsączoną kukurydzę, majonez wymieszany z jogurtem, poszatkowaną kapustę pekińską.
Wymiar liczbowy: 20
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Mieszanka przyprawowa.
Rozmiar opakowania: 20
Jednostka (tekst opisowy): g
Kraj pochodzenia: Polska
Przepisy: Gyros z kurczaka Piersi z kurczaka pokroić, wymieszać z przyprawą i odstawić na ok. 20 min. Smażyć małymi porcjami na oleju na złocisty kolor. 1 opakowanie wystarcza na ok. 800 g mięsa. Słynna sałatka gyros Danie dla 5-6 osób, Czas przygotowania: ok. 1,5 godz. - 200 g piersi z kurczaka - 2-3 ogórki konserwowe - 1/2 puszki kukurydzy - biała część średniego pora - 1/4 główki kapusty pekińskiej - 100 ml jogurtu naturalnego - 1 łyżeczka Przyprawy do gyrosa - 100 ml majonezu - 150 ml keczupu - olej Usmażyć gyrosa z kurczaka. Ułożyć warstwami w szklanym naczyniu: kurczaka, pora pokrojonego w krążki, ketchup, ogórki pokrojone w kostkę, odsączoną kukurydzę, majonez wymieszany z jogurtem, poszatkowaną kapustę pekińską.
Wymiar liczbowy: 20
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i zacienionym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Mieszanka przyprawowa.
Rozmiar opakowania: 20
Jednostka (tekst opisowy): g
Kraj pochodzenia: Polska