Kotányi Sekrety Kuchni Włoskiej Pizza Mieszanka przypraw 18 g
Marki:
3,19 zł
177,22 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5901032034788
Opis produktu: 100% naturalny smak ziół i przypraw Kotányi - bez dodatku wzmacniaczy smaku i barwników
Seler: Może zawierać
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Sezam: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Informacje o dodatkach: pozostały tekst: bez dodatku wzmacniaczy smaku i barwników
oregano
cebula
czosnek
pieprz
bazylia
rozmaryn
szałwia
olej roślinny (rzepakowy)
Tekst dotyczący alergenów: Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jajka, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
Zboża zawierające gluten: Może zawierać
Jaja: Może zawierać
Mleko: Może zawierać
Gorczyca: Może zawierać
Sezam: Może zawierać
Soja: Może zawierać
Informacje o dodatkach: pozostały tekst: bez dodatku wzmacniaczy smaku i barwników
oregano
cebula
czosnek
pieprz
bazylia
rozmaryn
szałwia
olej roślinny (rzepakowy)
Tekst dotyczący alergenów: Produkt może zawierać zboża zawierające gluten, jajka, soję, seler, sezam, mleko (laktoza) i gorczycę.
w 100 g: | |
---|---|
Wartość energetyczna | 1443 kJ/344 kcal |
Tłuszcz | 7,6 g |
W tym kwasy tł. nasycone | 1,4 g |
Węglowodany | 48 g |
W tym cukry | 39 g |
Białko | 12 g |
Sól | 0 g |
Adres producenta: KOTÁNYI GmbH
A-2120 Wolkersdorf, PF 66
Austria
dla
Kotányi Polonia Sp. z o.o.
ul. Bitwy Warszawskiej 1920 r. 7
02-366 Warszawa
Przepisy: Pizza Porcja dla 2 osób: 220 g przesianej mąki, sól, 2 łyżki oliwy z oliwek, 1/8 l lekko ciepłego mleka, 1/2 paczki drożdży instant, 250 g pomidorów w zalewie, sól, pieprz, szczypta oregano Kotányi, ocet balsamiczny, 2 opakowania sera mozzarella, 2 łyżki Pizzy Kotányi Przyrządzenie: Wymieszać mąkę z solą i oliwą. Drożdże rozpuścić w ciepłym mleku, dodać do mąki i zagnieść gładkie ciasto. Podzielić na 2 części i odstawić na około 1 godzinę do wyrośnięcia. Pomidory zagotować z solą, pieprzem, oregano i octem balsamicznym do uzyskania konsystencji kremu. Ciasto rozwałkować, posmarować przygotowanym sosem, na wierzchu ułożyć pokrojoną w plastry mozzarellę i całość posypać Pizzą Kotányi. Piec w piekarniku rozgrzanym do 220°C około 6-8 minut. Wskazówka: Gotowe, rozwałkowane ciasto można na rantach posmarować olejem czosnkowym. Więcej przepisów na stronie www.kotanyi.com
Wymiar liczbowy: 18
Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Mieszanka przypraw do szybkiego przygotowania
Cechy: opakowanie zachowujące aromat
Rozmiar opakowania: 18
Jednostka (tekst opisowy): g
Przepisy: Pizza Porcja dla 2 osób: 220 g przesianej mąki, sól, 2 łyżki oliwy z oliwek, 1/8 l lekko ciepłego mleka, 1/2 paczki drożdży instant, 250 g pomidorów w zalewie, sól, pieprz, szczypta oregano Kotányi, ocet balsamiczny, 2 opakowania sera mozzarella, 2 łyżki Pizzy Kotányi Przyrządzenie: Wymieszać mąkę z solą i oliwą. Drożdże rozpuścić w ciepłym mleku, dodać do mąki i zagnieść gładkie ciasto. Podzielić na 2 części i odstawić na około 1 godzinę do wyrośnięcia. Pomidory zagotować z solą, pieprzem, oregano i octem balsamicznym do uzyskania konsystencji kremu. Ciasto rozwałkować, posmarować przygotowanym sosem, na wierzchu ułożyć pokrojoną w plastry mozzarellę i całość posypać Pizzą Kotányi. Piec w piekarniku rozgrzanym do 220°C około 6-8 minut. Wskazówka: Gotowe, rozwałkowane ciasto można na rantach posmarować olejem czosnkowym. Więcej przepisów na stronie www.kotanyi.com
Wymiar liczbowy: 18
Przechowywanie: Przechowywać w suchym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Mieszanka przypraw do szybkiego przygotowania
Cechy: opakowanie zachowujące aromat
Rozmiar opakowania: 18
Jednostka (tekst opisowy): g