Kanokwan Pasta Pad Thai 72 g
Marki:
5,19 zł
72,08 zł za 1 kg/l
Najniższa cena w sieci Chaty Polskiej: 6,99 zł
Kod produktu:
8858744800095
Zboża zawierające gluten: Nie zawiera
Ryba: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Wielkie litery
cukier
szalotka 15%
sos RYBNY 15% (ekstrakt ANCHOIS, sól, cukier)
olej palmowy
czosnek 10%
ocet spirytusowy
Ryba: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Wielkie litery
cukier
szalotka 15%
sos RYBNY 15% (ekstrakt ANCHOIS, sól, cukier)
olej palmowy
czosnek 10%
ocet spirytusowy
w 100 g: | |
---|---|
wartość energetyczna | 1118 kJ/ 265 kcal |
tłuszcz | 5,3 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 2,3 g |
węglowodany | 52 g |
w tym cukry | 44 g |
błonnik | 0,9 g |
białko | 1,8 g |
sól | 4,8 g |
Adres producenta: De Care Group Sp. z o.o. i Wsp. Sp. Kom.
Pieńków 147 A,
05-152 Czosnów
www.decare.pl
Przepisy: „Pad Thai" makaron smażony z kurczakiem Danie dla 2 osób Czas przygotowania 15 minut Składniki: - 100 g makaronu ryżowego - 2 jajka - 150 g filetu z kurczaka - 100 g kiełków fasoli mung - pęczek dymki - 2 łyżki orzeszków ziemnych Przygotowanie: 1. Makaron zalej ciepłą wodą i zostaw do namoczenia. 2. Na rozgrzaną patelnię wlej olej i podsmaż pokrojonego w paski kurczaka. 3. Dodaj 1 saszetkę pasty, odsączony makaron i całość wymieszaj. 4. Makaron odsuń na bok patelni i wbij jajka. Delikatnie je zetnij, dodaj kiełki, pokrojoną dymkę i całość wymieszaj. 5. Makaron podawaj z posiekanymi orzeszkami.
Wymiar liczbowy: 72
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Tajlandii.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 3 dni.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Pasta Pad Thai
Cechy: produkt bezglutenowy
Rozmiar opakowania: 72
Jednostka (tekst opisowy): g
Kraj pochodzenia: Tajlandia
Przepisy: „Pad Thai" makaron smażony z kurczakiem Danie dla 2 osób Czas przygotowania 15 minut Składniki: - 100 g makaronu ryżowego - 2 jajka - 150 g filetu z kurczaka - 100 g kiełków fasoli mung - pęczek dymki - 2 łyżki orzeszków ziemnych Przygotowanie: 1. Makaron zalej ciepłą wodą i zostaw do namoczenia. 2. Na rozgrzaną patelnię wlej olej i podsmaż pokrojonego w paski kurczaka. 3. Dodaj 1 saszetkę pasty, odsączony makaron i całość wymieszaj. 4. Makaron odsuń na bok patelni i wbij jajka. Delikatnie je zetnij, dodaj kiełki, pokrojoną dymkę i całość wymieszaj. 5. Makaron podawaj z posiekanymi orzeszkami.
Wymiar liczbowy: 72
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Tajlandii.
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Po otwarciu przechowywać w lodówce. Zużyć w ciągu 3 dni.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Pasta Pad Thai
Cechy: produkt bezglutenowy
Rozmiar opakowania: 72
Jednostka (tekst opisowy): g
Kraj pochodzenia: Tajlandia