Lubella Makaron muszelki morskie 400 g
Marki:
5,69 zł
11,38 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5900049003558
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera
Tłusty druk
Podkreślenie
Składniki: mąka makaronowa pszenna
Tekst dotyczący alergenów: Produkt może zawierać soję.
Pszenica: Zawiera
Tłusty druk
Podkreślenie
Składniki: mąka makaronowa pszenna
Tekst dotyczący alergenów: Produkt może zawierać soję.
Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu | |
---|---|
energia | 1487 kJ / 351 kcal |
tłuszcz | 1,4 g |
w tym kwasy nasycone | 0,4 g |
węglowodany | 70 g |
w tym cukry | 4,2 g |
błonnik | 3,0 g |
białko | 13 g |
sól | 0,03 g |
Adres producenta: MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k.
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice,
PL
www.lubella.pl
Przepisy: Przepis dla Ciebie! Muszelki morskie z kurczakiem i szpinakiem Składniki: makaron Lubella Muszelki Morskie 200 g świeży szpinak 200 g piersi z kurczaka ok. 300 g mała czerwona cebula 1 sztuka śmietanka 30% 200 ml Dodatkowo: sól, pieprz, słodka papryka, gałka muszkatołowa, oliwa do smażenia Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 30 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Odcedzając zostaw 1/3 szklanki wody z gotowania makaronu. Przygotuj dodatki! Mięso pokrój w kostkę, dopraw solą, pieprzem, szczyptą słodkiej papryki i podsmaż na oliwie razem z pokrojoną w pióra cebulą. Dodaj świeży szpinak i smaż przez około 3-4 minuty, do momentu aż zwiędnie. Na koniec dodaj śmietanę i wodę z gotowania makaronu. Całość zagotuj i dopraw gałką muszkatołową. Połącz i ciesz się smakiem! Makaron wymieszaj z gorącym sosem. Smacznego!
Wymiar liczbowy: 400
Przechowywanie: Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Makaron muszelki morskie.
Cechy: Polski Producent
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 6-8 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź. Od temperatury otoczenia
Przepisy: Przepis dla Ciebie! Muszelki morskie z kurczakiem i szpinakiem Składniki: makaron Lubella Muszelki Morskie 200 g świeży szpinak 200 g piersi z kurczaka ok. 300 g mała czerwona cebula 1 sztuka śmietanka 30% 200 ml Dodatkowo: sól, pieprz, słodka papryka, gałka muszkatołowa, oliwa do smażenia Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 30 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Odcedzając zostaw 1/3 szklanki wody z gotowania makaronu. Przygotuj dodatki! Mięso pokrój w kostkę, dopraw solą, pieprzem, szczyptą słodkiej papryki i podsmaż na oliwie razem z pokrojoną w pióra cebulą. Dodaj świeży szpinak i smaż przez około 3-4 minuty, do momentu aż zwiędnie. Na koniec dodaj śmietanę i wodę z gotowania makaronu. Całość zagotuj i dopraw gałką muszkatołową. Połącz i ciesz się smakiem! Makaron wymieszaj z gorącym sosem. Smacznego!
Wymiar liczbowy: 400
Przechowywanie: Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Makaron muszelki morskie.
Cechy: Polski Producent
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 6-8 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź. Od temperatury otoczenia
47 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane