Lubella Makaron gniazda wstęgi 400 g
Marki:
6,19 zł
15,48 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5900049818893
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera
Tłusty druk
Podkreślenie
Składniki: mąka makaronowa pszenna
Tekst dotyczący alergenów: Produkt może zawierać soję.
Pszenica: Zawiera
Tłusty druk
Podkreślenie
Składniki: mąka makaronowa pszenna
Tekst dotyczący alergenów: Produkt może zawierać soję.
Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu | |
---|---|
energia | 1487 kJ / 351 kcal |
tłuszcz | 1,4 g |
w tym kwasy nasycone | 0,4 g |
węglowodany | 70 g |
w tym cukry | 4,2 g |
błonnik | 3,0 g |
białko | 13 g |
sól | 0,03 g |
Adres producenta: MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k.
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice,
PL
www.lubella.pl
Przepisy: Przepis dla Ciebie! Wstęgi z klopsikami z indyka i sosem pomidorowym Składniki: makaron Lubella Gniazda wstęgi 200 g mięso mielone z indyka 200 g cebula świeża bazylia Szklanka passaty + zioła prowansalskie +sól i pieprz Dodatkowo: mała bułka namoczona w mleku, 1 jajko, 1 łyżka przyprawy do mięsa mielonego, 4 łyżki oleju, koperek, sól, pieprz Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 30 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki! Mięso dokładnie wymieszaj z jajkiem, namoczoną w mleku bułką oraz przyprawą do mięsa. Uformuj małe kulki i podsmaż na oleju ze wszystkich stron. Na osobnej patelni zeszklij pokrojoną w kostkę cebulę, następnie dodaj passatę pomidorową. Całość gotuj przez kilka minut. Sos dopraw koperkiem, solą i pieprzem. Połącz i ciesz się smakiem! Ugotowany makaron podaj z sosem i klopsikami, udekoruj bazylią. Smacznego!
Wymiar liczbowy: 400
Przechowywanie: Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Makaron gniazda wstęgi.
Cechy: Polski Producent
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 6-8 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź. Od temperatury otoczenia
Przepisy: Przepis dla Ciebie! Wstęgi z klopsikami z indyka i sosem pomidorowym Składniki: makaron Lubella Gniazda wstęgi 200 g mięso mielone z indyka 200 g cebula świeża bazylia Szklanka passaty + zioła prowansalskie +sól i pieprz Dodatkowo: mała bułka namoczona w mleku, 1 jajko, 1 łyżka przyprawy do mięsa mielonego, 4 łyżki oleju, koperek, sól, pieprz Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 30 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki! Mięso dokładnie wymieszaj z jajkiem, namoczoną w mleku bułką oraz przyprawą do mięsa. Uformuj małe kulki i podsmaż na oleju ze wszystkich stron. Na osobnej patelni zeszklij pokrojoną w kostkę cebulę, następnie dodaj passatę pomidorową. Całość gotuj przez kilka minut. Sos dopraw koperkiem, solą i pieprzem. Połącz i ciesz się smakiem! Ugotowany makaron podaj z sosem i klopsikami, udekoruj bazylią. Smacznego!
Wymiar liczbowy: 400
Przechowywanie: Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Makaron gniazda wstęgi.
Cechy: Polski Producent
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 6-8 minut, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź. Od temperatury otoczenia
47 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane