Goliard Makaron familijny niteczki jajeczne 400 g
Marki:
5,39 zł
13,48 zł za 1 kg/l
Najniższa cena w sieci Chaty Polskiej: 4,49 zł
Kod produktu:
5900252000252
Jaja: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
mąka makaronowa z pszenicy zwyczajnej
pasteryzowana masa jajowa 4,8% (odpowiada proporcji 1 jajo na 1 kg mąki)
kurkuma - naturalna przyprawa roślinna (susz kłączy ostryżu)
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
mąka makaronowa z pszenicy zwyczajnej
pasteryzowana masa jajowa 4,8% (odpowiada proporcji 1 jajo na 1 kg mąki)
kurkuma - naturalna przyprawa roślinna (susz kłączy ostryżu)
w 100 g produktu po ugotowaniu | |
---|---|
Wartość energetyczna | 414 kJ / 98 kcal |
Tłuszcz | 0,4 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,1 g |
Węglowodany | 20 g |
w tym cukry | 0 g |
Błonnik | 1 g |
Białko | 4 g |
Sól | 0,01 g |
Adres producenta: Goliard Sp. z o.o.
ul. Długa 6
42-290 Łojki
Wymiar liczbowy: 400
Przechowywanie: Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Makaron familijny. Niteczki jajeczne.
makaron wałkowany
Medal Europejski edycja 2003
Złoty Laur Konsumenta
Medal Dobra Marka
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 8 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 8 porcji
Gotować we wrzątku: Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wcześniej wody (1 litr wody na 100 g makaronu), gotować od czasu do czasu mieszając. Po upływie około 3-4 minut ugotowany i odcedzony makaron gotowy jest do podania. Od temperatury otoczenia
Wymiar liczbowy: 400
Przechowywanie: Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Makaron familijny. Niteczki jajeczne.
makaron wałkowany
Medal Europejski edycja 2003
Złoty Laur Konsumenta
Medal Dobra Marka
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Liczba czynności użycia: 8 Porcje
Pozostały tekst dotyczący ilości porcji/użyć: 8 porcji
Gotować we wrzątku: Makaron wsypać do wrzącej, osolonej wcześniej wody (1 litr wody na 100 g makaronu), gotować od czasu do czasu mieszając. Po upływie około 3-4 minut ugotowany i odcedzony makaron gotowy jest do podania. Od temperatury otoczenia
48 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane