Lubella Makaron gniazda nitki 400 g
Marki:
5,89 zł
14,73 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5900049003497
Soja: Może zawierać
Pszenica: Zawiera
Tłusty druk
Podkreślenie
Składniki: mąka makaronowa pszenna
Tekst dotyczący alergenów: Produkt może zawierać soję.
Pszenica: Zawiera
Tłusty druk
Podkreślenie
Składniki: mąka makaronowa pszenna
Tekst dotyczący alergenów: Produkt może zawierać soję.
Wartość odżywcza w 100 g suchego produktu | |
---|---|
energia | 1487 kJ / 351 kcal |
tłuszcz | 1,4 g |
w tym kwasy nasycone | 0,4 g |
węglowodany | 70 g |
w tym cukry | 4,2 g |
błonnik | 3,0 g |
białko | 13 g |
sól | 0,03 g |
Adres producenta: MW FOOD Sp. z o.o. Sp.k.
ul. Chopina 10,
34-100 Wadowice,
PL
www.lubella.pl
Przepisy: Przepis dla Ciebie! Krem szpinakowo - porowy z makaronem Składniki: makaron Lubella Gniazda nitki 200 g bulion warzywny 800 ml masło łyżka 1 por szpinak 100 g Dodatkowo: sól i pieprz Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 40 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki! Pora pokrój w półplasterki i podsmaż na maśle, aż zmięknie. Zalej bulionem i gotuj 15 minut. Dodaj dokładnie umyty szpinak i całość gotuj jeszcze przez 5 minut. Połącz i ciesz się smakiem! Zmiksuj, dopraw solą i pieprzem. Podawaj z makaronem. Smacznego!
Wymiar liczbowy: 400
Przechowywanie: Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Makaron gniazda nitki.
Cechy: Polski Producent
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 2-3 minuty, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź. Od temperatury otoczenia
Przepisy: Przepis dla Ciebie! Krem szpinakowo - porowy z makaronem Składniki: makaron Lubella Gniazda nitki 200 g bulion warzywny 800 ml masło łyżka 1 por szpinak 100 g Dodatkowo: sól i pieprz Ilość porcji: 2 Czas przygotowania: 40 min Przygotowanie: Makaron to podstawa! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu. Przygotuj dodatki! Pora pokrój w półplasterki i podsmaż na maśle, aż zmięknie. Zalej bulionem i gotuj 15 minut. Dodaj dokładnie umyty szpinak i całość gotuj jeszcze przez 5 minut. Połącz i ciesz się smakiem! Zmiksuj, dopraw solą i pieprzem. Podawaj z makaronem. Smacznego!
Wymiar liczbowy: 400
Przechowywanie: Przechowuj w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Makaron gniazda nitki.
Cechy: Polski Producent
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Jak ugotować makaron? Na każde 100 g makaronu zagotuj 1 l posolonej wody. Wrzuć makaron, gotuj 2-3 minuty, od czasu do czasu mieszając. Następnie odcedź. Od temperatury otoczenia
62 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane