Goliard Makaron 2-jajeczny gniazda nitki 400 g
Marki:
7,29 zł
18,23 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5900252000245
Opis produktu: Pszenica durum to wyselekcjonowany gatunek zboża, z którego powstaje semolina - mąka do wyrobu wysokiej jakości makaronów.
Makarony otrzymane z semoliny z semoliny dłużej pozostają jędrne, sprężyste i lekko twarde.
Jaja: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
semolina - mąka z pszenicy durum
pasteryzowana masa jajowa 9,1% (odpowiada proporcji 2 jaj na 1 kg mąki)
Pszenica: Zawiera
Format oznakowania alergenów: Tłusty druk
semolina - mąka z pszenicy durum
pasteryzowana masa jajowa 9,1% (odpowiada proporcji 2 jaj na 1 kg mąki)
Wartość odżywcza w 100 g produktu po ugotowaniu | |
---|---|
Wartość energetyczna | 555 kJ/131 kcal |
Tłuszcz | 0,9 g |
w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,2 g |
Węglowodany | 24 g |
w tym cukry | 0,4 g |
Błonnik | 1,9 g |
Białko | 6 g |
Sól | 0,01 g |
Adres producenta: Goliard Sp. z o.o.,
42-290 Łojki k/Częstochowy,
ul. Długa 6
tel./fax (+48) 34 327 93 79,
Dział sprzedaży i obsługi klienta:
tel./fax (+48) 34 327 12 29
www.goliard.pl
Wymiar liczbowy: 400
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce
Przygotowanie i stosowanie: Najlepiej podawać al dente.
Przechowywanie: Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Makaron gniazda nitki - 2 jajeczny
wielokrotnie wałkowane
100% pszenica durum
Medal Europejski edycja 2004
Złoty Laur Konsumenta 2009
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Dodaj makaron do wrzącej osolonej wody (6 g soli na 1 litr wody na każde 100 g makaronu). Gotować przez 7-9 minut, od czasu do czasu mieszając. Odcedzić i podawać zgodnie z życzeniem. Od temperatury otoczenia
Kraj pochodzenia: Polska
Wymiar liczbowy: 400
Tekst dowolny o pochodzeniu: Wyprodukowano w Polsce
Przygotowanie i stosowanie: Najlepiej podawać al dente.
Przechowywanie: Przechowywać w miejscu suchym i przewiewnym.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Makaron gniazda nitki - 2 jajeczny
wielokrotnie wałkowane
100% pszenica durum
Medal Europejski edycja 2004
Złoty Laur Konsumenta 2009
Rozmiar opakowania: 400
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Dodaj makaron do wrzącej osolonej wody (6 g soli na 1 litr wody na każde 100 g makaronu). Gotować przez 7-9 minut, od czasu do czasu mieszając. Odcedzić i podawać zgodnie z życzeniem. Od temperatury otoczenia
Kraj pochodzenia: Polska
48 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane