Lubella Jajeczna Makaron koraliki 250 g
Marki:
3,69 zł
14,76 zł za 1 kg/l
Kod produktu:
5900049010655
Jaja: Zawiera
Pszenica: Zawiera
Tłusty druk
Podkreślenie
mąka makaronowa pszenna
masa jajowa pasteryzowana 9,9%
Pszenica: Zawiera
Tłusty druk
Podkreślenie
mąka makaronowa pszenna
masa jajowa pasteryzowana 9,9%
w 100 g ugotowanego produktu | |
---|---|
Wartość energetyczna | 689 kJ / 163 kcal |
Tłuszcz | 1,2 g |
- w tym kwasy tłuszczowe nasycone | 0,4 g |
Węglowodany | 31 g |
- w tym cukry | 0,9 g |
Błonnik | 1,9 g |
Białko | 6,0 g |
Sól | 0,02 g |
Zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu. |
Adres producenta: Lubella Sp. z o.o. Sp. k.
ul. Wrotkowska 1
20-469 Lublin
Przepisy: Zupa marchewkowa Potrzebujesz: Makaron Lubella Jajeczna Koraliki 250 g Marchew 2 kg Masło 10 g Miód 1 łyżka Czosnek 1 ząbek Natka pietruszki 6 łodyg Liść laurowy 1 szt. Tymianek 4 gałązki Koncentrat bulionu warzywnego Krakus Pieprz i sól do smaku 1. Na pierwszy ogień... Do rozpuszczonego na patelni masła dodaj posiekany czosnek, liść laurowy, tymianek, pokrojoną marchew i miód. Smaż 6 minut. 2. W międzyczasie... Z 500 ml koncentratu przygotuj 2 l bulionu. Dodaj do niego marchew i gotuj przez 20 minut. Dopraw solą i pieprzem. Całość zmiksuj na gładką masę. 3. To już prawie meta! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu, rozłóż na talerze, zalej zupą i dodaj posiekaną pietruszkę lub tymianek. Zupę można doprawić papryczką chili. Poszło Ci świetnie! Brawo! Zainspiruj się! - www.uwielbiam.pl
Wymiar liczbowy: 250
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Makaron jajeczny. Koraliki.
ulepszona receptura
czas gotowania: 6 min
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Jak ugotować makaron? Zagotuj wodę, 1 l na 100 g makaronu. Posól według uznania. Do gotującej się wody wrzuć porcję makaronu Lubella Jajeczna. Gotuj około 6 minut. Od czasu do czasu zamieszaj. Ugotowany makaron przelej zimną wodą i odcedź. Od temperatury otoczenia
Przepisy: Zupa marchewkowa Potrzebujesz: Makaron Lubella Jajeczna Koraliki 250 g Marchew 2 kg Masło 10 g Miód 1 łyżka Czosnek 1 ząbek Natka pietruszki 6 łodyg Liść laurowy 1 szt. Tymianek 4 gałązki Koncentrat bulionu warzywnego Krakus Pieprz i sól do smaku 1. Na pierwszy ogień... Do rozpuszczonego na patelni masła dodaj posiekany czosnek, liść laurowy, tymianek, pokrojoną marchew i miód. Smaż 6 minut. 2. W międzyczasie... Z 500 ml koncentratu przygotuj 2 l bulionu. Dodaj do niego marchew i gotuj przez 20 minut. Dopraw solą i pieprzem. Całość zmiksuj na gładką masę. 3. To już prawie meta! Makaron ugotuj zgodnie z instrukcją na opakowaniu, rozłóż na talerze, zalej zupą i dodaj posiekaną pietruszkę lub tymianek. Zupę można doprawić papryczką chili. Poszło Ci świetnie! Brawo! Zainspiruj się! - www.uwielbiam.pl
Wymiar liczbowy: 250
Przechowywanie: Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Nazwa produktu uregulowana prawnie: Makaron jajeczny. Koraliki.
ulepszona receptura
czas gotowania: 6 min
Rozmiar opakowania: 250
Jednostka (tekst opisowy): g
Gotować we wrzątku: Jak ugotować makaron? Zagotuj wodę, 1 l na 100 g makaronu. Posól według uznania. Do gotującej się wody wrzuć porcję makaronu Lubella Jajeczna. Gotuj około 6 minut. Od czasu do czasu zamieszaj. Ugotowany makaron przelej zimną wodą i odcedź. Od temperatury otoczenia
48 innych produktów w tej samej kategorii:
Ostatnio oglądane